TUTORIAL MEMAKAI SHAWL JANNA

Assalamualaikum gorgeous ladies.

Ni cara scha memakai Shawl Janna. Sangat simple. Ikut je step dalam gambar di bawah ye. Tapi banyak cara sebenarnya, ikut kreativiti anda, scha cuma tunjukkan cara yang simple ;) Abaikan scha yang gemok tue okay ;)

Seperti biasa, sebelah panjang dan sebelah lagi pendek

Pinkan mengikut keselesaan anda

Bahagian yang pendek tadi biarkan je berjuntai ke bawah, bahagian panjang bawa ke atas kepala 

Okay dah bawa ke atas kepala kn? Nak biarkan shawl td ke belakang pun tkpe, tp better pakai jarum, so that shawl tkkn bergerak. Tapi scha suka cara dibawah : 

Selain cara di atas, anda boleh bawakan sebelah pnjang (yang melalui kepala tadi) ke bawah, jadi berjuntai di bawah, seperti yang bahagian pendek td. Boleh bayangkan tak? Boleh kn? Senang je ni ;)

Tadaaaaaa siap sudahhh! Simple kn? Mesti semua tahu buat kn? ;)

~Selamat Mencuba~